Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g Olivenöl
- 85 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 85 g Blutorangensaft
- 25 g Balsamico-Essig
- 1 EL Honig
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 600 g Wasser
- 800 g Rote Rüben, roh, geschält, geviertelt, in Scheiben (3 mm)
- 1 Bio-Blutorange, halbiert, in Scheiben (ca. 3 mm)
- 5 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Haselnüsse
- 200 g junger Mangold (oder Salatmischung)
- 100 g Schafskäse, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 800 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35min
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40min
Velouté von Topinambur
30min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Fenchel-Spargel-Salat mit weichem Camembert
30min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15min
Karottensalat mit Feta und Minze
40min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25min
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1h