Zařízení & příslušenství
樹子苦瓜炒肉片
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
松阪肉 切薄片250 克
-
醬油膏15 克
-
油15 克
-
蒜頭 切片20 克
-
苦瓜 去內膜,切斜片(厚0.5公分)200 克
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
-
醬油10 克
-
米酒10 克
-
水20 克
-
糖15 克
-
樹子 去籽40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.7 g
Kalorie
906.4 kJ /
219.1 kcal
Tuk
12.9 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
11.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
調味醬烹飪術
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan