樹子苦瓜炒肉片

樹子苦瓜炒肉片

4.7 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 松阪肉 切薄片
    250 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 15 克
  • 蒜頭 切片
    20 克
  • 苦瓜 去內膜,切斜片(厚0.5公分)
    200 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克
  • 醬油
    10 克
  • 米酒
    10 克
  • 20 克
  • 15 克
  • 樹子 去籽
    40 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 18.7 g
Kalorie 906.4 kJ / 219.1 kcal
Tuk 12.9 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 11.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...