Zařízení & příslušenství
古早味小籠包
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
30 個
Suroviny
內餡
-
豬粗絞肉400 克
-
蔥 切蔥花50 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖5 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油2 茶匙
-
水80 克
包子麵糰
-
水140 克
-
糖10 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
中筋麵粉 多備一些撒粉用280 克
-
鹽½ 茶匙
-
油10 克
蒸包子
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
32.8 mg
Protein
3.6 g
Kalorie
292.2 kJ /
69.9 kcal
Tuk
2.6 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
7.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
吃早餐囉!
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan