Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de almendra (franchipán)
- 100 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo
- 100 g de almendra molida
- 20 g de brandy
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre extendidas (aprox. 40x30 cm)
- 1 judía blanca seca o sorpresa
-
1
manzana pelada y en láminas
(volitelně)
nebo 1 pera pelada y en láminas (volitelně) - 1 huevo batido
- 25 g de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2659 kJ / 636 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 49.6 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake especiado de Navidad
3h 50min
Portokalópita (Pastel de naranja griego) - Grecia
3 godz. 20 min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 godz. 30 min
Galette des Rois con franchipán de chocolate
1 godz. 20 min
Milhojas al limón con frutas del bosque
1hod.
Pastel de Rey (Bolo-rei escangalhado)
3 Std. 30 Min
Stollen
2 Std.
Tarta de Linz (Linzertorte)
1hod.
Crema de lima
2h 20min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Clafouti de cerezas
1 godz. 20 min
Empanada gallega de manzana
3h 45min