Kompatibilní verze
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa choux
- 90 g de leche
- 100 g de agua
- 75 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos
- 2 - 3 cucharadas de granillo de almendra cruda
Muselina de praliné de almendra
- 150 g de azúcar
- 10 g de agua
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 250 g de leche
- 30 g de maicena
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 150 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
Montaje
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1564 kJ / 374 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 64.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3ωρ.
Pastel vasco (Gateau basque)
3 Std. 10 Min
Rollitos caramelizados
2 Std. 30 Min
Crema pastelera
10 Min
Financieros de albaricoque
30 Min
Marquesas
30 Min
Cake de naranja confitada y almendra
3ωρ.
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Masa choux
2 Std.
Savarin rápido al ron
1h 30min
Rebojos zamoranos
50 Min
Brazo de gitano
3ωρ.