Paris-Brest con muselina de praliné de almendra

Paris-Brest con muselina de praliné de almendra

4.3 18 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
10 raciones

Suroviny

Masa choux
  • 90 g de leche
  • 100 g de agua
  • 75 g de mantequilla
  • 1 pellizco de sal
  • ½ cucharadita de azúcar
  • 120 g de harina de repostería
  • 3 huevos
  • 2 - 3 cucharadas de granillo de almendra cruda
Muselina de praliné de almendra
  • 150 g de azúcar
  • 10 g de agua
  • 50 g de almendras crudas sin piel
  • 250 g de leche
  • 30 g de maicena
  • 1 huevo
  • 1 yema de huevo
  • 150 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
Montaje
  • 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 64.3 mg
Protein 6.8 g
Kalorie 1564 kJ / 374 kcal
Tuk 25.5 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 13.3 g
Sacharidy 31.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...