
Kompatibilní verze
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa choux
- 90 g de leche
- 100 g de agua
- 75 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos
- 2 - 3 cucharadas de granillo de almendra cruda
Muselina de praliné de almendra
- 150 g de azúcar
- 10 g de agua
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 250 g de leche
- 30 g de maicena
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 150 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
Montaje
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 374 kcal / 1564 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 25.5 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Sodík
- 64.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremadillos
3hod. 50min
Crema pastelera
10min
Tarta Sacher
3hod.
Tarta Saint-Honoré
3hod.
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4hod. 10min
Flan de París con merengue
10hod.
Savarin rápido al ron
1hod. 30min
Tarta San Marcos
4hod.
Canutillos de crema
3hod.
Pastel vasco (Gateau basque)
3hod. 10min
Milhojas con crema pastelera y nata
1hod.
Bizcochos de soletilla
35min