Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de queso gruyère en trozos
- 125 g de leche
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 3 huevos
- 10 g de polvo de hornear
- 150 g de harina de repostería (y algo más para enharinar)
- 100 g de chorizo en dados 5 mm
- 150 g de calabacín con piel en dados 5 mm
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 899 kJ / 214 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 276.8 mg
Alternativní recepty
Paté de dátiles y queso
5min
Paté de quesos
15min
Quiche 4 quesos
1 Std. 15 Min
Dip de sardinillas con tomate
5min
Quiche de atún en conserva con aceitunas verdes
45 Min
Mini bundt cake de limón con glaseado al romero
1 Std. 15 Min
Pie relleno de pavo y verduras
1 Std. 45 Min
Paté de cabrales a la sidra
4 Std. 45 Min
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20min
Paté de sardinas de lata
5min
Paté de alcachofas y tomate seco
5min
Quiche de tomate y atún
30min