Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de queso gruyère en trozos
- 125 g de leche
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 3 huevos
- 10 g de polvo de hornear
- 150 g de harina de repostería (y algo más para enharinar)
- 100 g de chorizo en dados 5 mm
- 150 g de calabacín con piel en dados 5 mm
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 899 kJ / 214 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 276.8 mg
Alternativní recepty
Pastel de carne americano (Meat loaf)
1h 30min
Terrina de verano
24 Std. 20 Min
Costrada griega
50min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30min
Panecillos de queso, maíz y jamón cocido
1h
Mug cake de limón y almendra
20min
Pimientos al vapor al ajillo
3h 35min
Crema de puerros con queso cheddar gratinado
50min
Caldo ibérico
1h 10min
Panna cotta de dulce de leche con plátano y granola
4 godz. 15 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Risotto con pera y gorgonzola
50min