
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 200 g de azúcar
- 6 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 6 yemas de huevo
- 200 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de mantequilla fundida (y un poco más para engrasar el molde)
Almíbar
- 200 g de azúcar
- 200 g de agua
- 100 g de ron
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 398 kcal / 1664 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 16.92 g
- Sacharidy
- 55.1 g
- Vláknina
- 0.75 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1hod.
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2hod.
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2hod. 30min
Flan de París con merengue
10hod.
Pastel de piña y crema
2hod. 45min
Pudin diplomático
1hod. 40min
Tarta San Marcos
4hod.
Canutillos de crema
3hod.
Tarta de almendra con crema de vainilla
2hod. 15min
Bizcochos borrachos
1hod. 5min
Pudin de pan
3hod.
Brazo de gitano
3hod.