Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
- 600 g de acelgas limpias, troceadas
- 5 - 6 ajetes en trozos de 2 cm
- aceite de oliva (para pincelar)
- 4 huevos
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 626 kJ / 149 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Acelgas con tomate
30min
Espinacas con pasas y piñones
15min
Espinacas con patatas
30min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45min
Salteado de chipirones con kale
30min
Salteado de escarola con puerros
20 min
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min
Coliflor salteada para dos
25 min