Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
- 600 g de acelgas limpias, troceadas
- 5 - 6 ajetes en trozos de 2 cm
- aceite de oliva (para pincelar)
- 4 huevos
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 626 kJ / 149 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Coliflor salteada para dos
25min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 Min
Acelgas con patatas y mejillones al vapor
50 Min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30min
Acelgas en adobillo
40min
Acelgas con patatas
45 Min
Acelgas con tomate
30min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 Min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 Min
Espinacas con pasas y piñones
15min
Espinacas con patatas
30min