Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 chalota (aprox. 30 g)
- 1 diente de ajo
- 2 ramitas de albahaca fresca (sólo las hojas)
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 400 g de calabaza en trozos 2-3 cm
- 100 g de patatas en trozos 2-3 cm
- 800 g de agua
- 1 ½ pastillas de caldo de verduras
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 250 g de pasta fresca rellena (tipo ravioli) de 3 minutos de cocción (ver sugerencia)
- 1 - 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1695 kJ / 404 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1576.8 mg
Alternativní recepty
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 min
Crema de guisantes
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema San Germán
40 min
Vichyssoisse con pasta
35min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Crema de zanahoria y apio con aceite de hierbas
45 min
Crema de verduras y gambas
1h
Crema de batata con chips
40 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min