Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů mrkve, oloupané, na kousky
- 60 gramů petržele, kořenové, oloupané, na kousky
-
3
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
nebo 2 drůbeží bujóny (0,5 l vody) - 50 gramů másla
-
400 - 500
gramů rajčat, oloupaných, na čtvrtky
nebo 400 - 500 gramů konzervovaných rajčat - 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 400 gramů vody
- petrželová nať, nasekaná
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 536 kJ / 128 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 9.75 g
Alternativní recepty
Koprová polévka
20min
Čočková polévka s rajčaty
2u. 5min
Hrachová krémová polévka
25min
Rajčatová krémová polévka
30min
Zelňačka
25min
Krémová polévka z červené čočky
35min
Čočková polévka
1h 35min
Dýňová polévka
45min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Cuketová krémová polévka
25min
Mrkvová krémová polévka
30min
Kedlubnová polévka
35min