Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů sýru Gruyére, na kousky
- 500 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli, plus extra for seasoning
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 2 čajové lžičky hladké mouky (10 gramů)
- 900 gramů vody
-
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody), chicken or beef
nebo 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty - 12 plátků bagety, tvrdší, nebo jiného křupavého pečiva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Fazolová polévka s klobásou
35min
Chlebová polévka
25min
Žampiónová krémová polévka
20min
Gulášová polévka s balzamikem
1 godz. 30 min
Čočková polévka s rajčaty
2 Std. 5 Min
Krém z pečeného česneku
1h 5min
Rajčatová krémová polévka
30min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Frankfurtská polévka
30min
Zelňačka
25min
Česneková polévka
20min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35min