Zařízení & příslušenství
Cibulová polévka
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porcí
Suroviny
-
80 gramů sýru Gruyére na kousky
-
500 gramů cibule napůl
-
30 gramů olivového oleje
-
20 gramů másla
-
½ čajové lžičky soli plus extra for seasoning
-
2 špetky pepře, černého, mletého
-
2 čajové lžičky hladké mouky (10 gramů)
-
900 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody) chicken or beef
-
12 plátků bagety tvrdší, nebo jiného křupavého pečiva
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
9.5 g
Kalorie
1255.2 kJ /
299.7 kcal
Tuk
12.9 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
28.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Žampiónová krémová polévka
20min.
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min.
Chlebová polévka
25min.
Polévka z bílých fazolí
35min.
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min.
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35min.
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min.
Pórkový krém
40min.
Kulajda
40min.
Frankfurtská polévka
30min.
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1hod.
Česneková polévka
20min.