Zařízení & příslušenství
Cibulová polévka
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porcí
Suroviny
-
80 gramů sýru Gruyére na kousky
-
500 gramů cibule napůl
-
30 gramů olivového oleje
-
20 gramů másla
-
½ čajové lžičky soli plus extra for seasoning
-
2 špetky pepře, černého, mletého
-
2 čajové lžičky hladké mouky (10 gramů)
-
900 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody) chicken or beef
-
12 plátků bagety tvrdší, nebo jiného křupavého pečiva
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
9.5 g
Kalorie
1255.2 kJ /
299.7 kcal
Tuk
12.9 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
28.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Drožďová polévka s pórkem
40min.
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min.
Koprová polévka
20min.
Krém z pečeného česneku
1hod. 5min.
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1hod. 10min.
Frankfurtská polévka
30min.
Pórkový krém
40min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1hod.
Rajčatová krémová polévka
30min.
Česneková polévka
20min.
Kulajda
40min.