Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 400 g argolas de lulas
- 4 pitadas de sal
- 100 g farinha, mais 1-2 c. de sopa
- 4 dentes de alho
- 7 - 8 pés de salsa, folhas e caule
- 1 malagueta seca (volitelně)
- 110 g azeite
- 12 camarões grandes c/ casca
-
120
g vinho branco
nebo 120 g brandy - 650 g água
- 4 - 8 g tinta de lulas congelada
- 1 cubo de caldo de peixe
- 70 g cebola cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 70 g polpa de tomate
- 350 g arroz carolino
- 4 - 6 pimentos vermelhos em conserva cortados em tiras
- 200 - 300 g óleo p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3999 kJ / 955.8 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Tuk
- 62.2 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 1520.5 mg
Alternativní recepty
Salmão ao vapor com arroz negro da Sena
1h 15min
Compota de malagueta
35 min
Carne satay com noodles arco-irís - TM6
Ninguna valoración
Esparguete à carbonara
30 min
Arroz no vapor
25 min
Ramen vegetariano
1 godz. 30 min
Puré de batata (Modo descascar)
35 min
Tigela Benedict
50 min
Moscow mule
10min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 min
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30 min
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2 godz. 20 min