Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 400 g argolas de lulas
- 4 pitadas de sal
- 100 g farinha, mais 1-2 c. de sopa
- 4 dentes de alho
- 7 - 8 pés de salsa, folhas e caule
- 1 malagueta seca (volitelně)
- 110 g azeite
- 12 camarões grandes c/ casca
-
120
g vinho branco
nebo 120 g brandy - 650 g água
- 4 - 8 g tinta de lulas congelada
- 1 cubo de caldo de peixe
- 70 g cebola cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 70 g polpa de tomate
- 350 g arroz carolino
- 4 - 6 pimentos vermelhos em conserva cortados em tiras
- 200 - 300 g óleo p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3999 kJ / 955.8 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Tuk
- 62.2 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 1520.5 mg
Alternativní recepty
Pato com ameixas e puré de couve-flor e batata
2 Std.
Salada de pepino e abacate com grão-de-bico crocante
1h
Bacalhau Choux
1 Std. 45 Min
Peixe assado com curcuma e molho de tomate
30min
Rolos primavera com legumes - TM6
1h
Rolos de alho-francês recheados com frango e noz
55 Min
Caril de frango
1h
Dourada com azeite aromatizado picante
Žádné hodnocení
Conchas com azeitonas e pão ralado com anchovas
45min
Caril thai de tamboril
35min
Caril de frango com arroz
45min
Caril de camarão com manga
35min