Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de pimientos
- 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de pimiento rojo en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
Bechamel
- 50 g de aceite de oliva
- 70 g de harina de trigo
- 600 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 6 lomos de bacalao al punto de sal
- 50 g de queso rallado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2073 kJ / 495 kcal
- Protein
- 55.6 g
- Sacharidy
- 18.9 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 6451.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel frío de pisto
3h
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5h
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 min
Huevos a la húngara
45 min
Cremona de hojaldre rellena de setas, pollo y queso de cabra
45 min
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30 min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1h 30min
Galette crujiente de salmón y queso
1 Std.
Marmitako de salmón
1 Std.
Bacalao en salsa de tomate
30 min
Crema San Germán
40 min