Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta per biscotto
- 150 g di zucchero
- 100 g di burro a pezzi
- 3 uova
- 50 g di latte intero
- ½ limone, solo la scorza grattugiata (senza la parte bianca)
- 500 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
Crema pasticcera al cioccolato
- 4 tuorli
-
40
g di farina tipo 00
nebo 40 g di amido di mais (maizena) - 500 g di latte intero
- 85 g di zucchero
- 40 g di cioccolato fondente, a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 200 g di Alchermes
- 60 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 634.4 kJ / 151.6 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 14.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di scorze di agrumi
2h
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Zeppole sarde
3 Std.
Chiacchiere
1h 35min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 Std.
Panettone gastronomico farcito
7 Std. 30 Min
Castagnole
1h 20min
Colomba
9 Std.
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Ciambella romagnola
1h
Bianchini sardi
2h
Fave dei Morti
55min