
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta per biscotto
- 150 g di zucchero
- 100 g di burro a pezzi
- 3 uova
- 50 g di latte intero
- ½ limone solo la scorza grattugiata (senza la parte bianca)
- 500 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
Crema pasticcera al cioccolato
- 4 tuorli
-
40
g di farina tipo 00
nebo 40 g di amido di mais (maizena) - 500 g di latte intero
- 85 g di zucchero
- 40 g di cioccolato fondente a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 200 g di Alchermes
- 60 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 151.6 kcal / 634.4 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 4.3 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 14.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bombette di Carnevale ripiene
1hod.
Brunelle
2hod.
Turdilli calabresi
1hod.
Zuppa inglese ciocco-caffè
50min
Panini semidolci
1hod. 30min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5hod.
Tronchetto al tiramisù
4hod.
Rotolo al tiramisù
3hod. 30min
Ciambelline al vino rosso
1hod.
Ciambelle di Carnevale
4hod. 5min
Castagnole (Cecamarini)
1hod. 5min
Krapfen con crema pasticcera
4hod. 20min