Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 4 uova, albumi e tuorli separati
- 1 pizzico di sale
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 130 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- 120 g di caffè espresso, freddo
- 50 g di Marsala
Ripieno
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
- 1 cucchiaio di stabilizzatore per panna montata (volitelně)
- 250 g di mascarpone
- 50 g di zucchero
- 2 cucchiai di cacao in polvere
- gocce di cioccolato q.b. per decorare (volitelně)
- amaretti, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1042.4 kJ / 249.1 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 144 mg
Alternativní recepty
Castagnole (Cecamarini)
1 godz. 5 min
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1 godz.
Pasta biscotto
1 godz.
Rotolo decorato
1 godz. 5 min
Rotolo al caffe e nocciola
2h 30min
Pesche dolci
2 godz.
Rotolo ai frutti rossi
2 godz.
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4u. 30min
Torta pinguino
1h 30min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5 Std.
Tronchetto al tiramisù
4h