Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaio di zucchero
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 g di strutto
- 10 g di sale
Farcitura
- 100 g di Provolone semipiccante a pezzi (1-2 cm)
- 1000 g di cipolle a pezzi
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodorini ciliegia
- 3 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di olive nere denocciolate a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 18.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Incapriata di fave e zucchine
6 godz.
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Cartellate
1h 5min
Pucce
7 godz.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Pettole pugliesi
3h
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Focaccia barese
2h 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min