
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaio di zucchero
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 g di strutto
- 10 g di sale
Farcitura
- 100 g di Provolone semipiccante a pezzi (1-2 cm)
- 1000 g di cipolle a pezzi
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodorini ciliegia
- 3 filetti di acciughe sott'olio sgocciolati
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di olive nere denocciolate a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 364 kcal / 1523 kJ
- Protein
- 10.1 g
- Tuk
- 18.6 g
- Sacharidy
- 39.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Cartellate
1 Std. 5 Min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Sasanelli gravinesi
45 Min
Pucce
7 Std.
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Pettole pugliesi
3 Std.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Focaccia barese (TM6)
4 Std.
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.