Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieni
- 80 g di scamorza affumicata a pezzi
- 150 g di salame a tocchetti
- 100 g di ricotta di bufala, ben scolata
- 300 g di mozzarella di bufala a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori San Marzano, senza semi e a pezzi
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
Impasto
- 100 g di latte
- 8 g di lievito di birra fresco
- 5 g di malto d'orzo
- 400 g di acqua
- 500 g di farina tipo 0 (forza W 260) + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 150 g di cime di rapa, precedentemente cotte
- 1500 g di olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 285 kJ / 68.1 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 178.2 mg
Alternativní recepty
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20 min
Panzerottini TM6
4 Std.
Panzerotti alla romana
55 Min
Mini panzerotti al pecorino
1 Std. 40 Min
Cartellate
1 godz. 5 min
Calzoni fritti napoletani
2j 30 menit
Calzone pugliese alle cipolle
2j 30 menit
Pettole pugliesi
3sa
Focaccia barese
2h 55 min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20 min
Pizza barese ai pomodorini
2j