Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g di zucchero
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 80 g di burro a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- codette colorate, a piacere
- 4 uova sode
- ghiaccia reale, bianca o colorata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1875.8 kJ / 448.3 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 202.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli di ricotta
1h 35min
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10 Min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min
Cassatelle pasquali
2h 50 min
Rame di Napoli
3ωρ.
Scacciata con salsiccia e patate
3u. 15min
Minnuzze di Sant'Agata
7hod. 30min
Granita di gelsi
15min
Brioches siciliane
3u. 15min
Biscotti mandorle e arancia
2 Std. 20 Min
Granita di mandorle
10 Min
Brioche col tuppo
3h 30min