Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 100 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
Impasto
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di zucchero
- 100 g di uova (circa 2 uova)
- 10 g di miele
- 170 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 arancia, la scorza grattugiata finemente
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 400 - 430 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 60 g di uova
- 460 g di panna (35% di grassi), fredda
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1436.8 kJ / 343.4 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 39.5 mg
Alternativní recepty
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Cantucci
1h 50 min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Pizza di pasqua dolce
3h
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Maritozzo romano
11h
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Tozzetti
1h 30min
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Gnocchi al sugo di anatra
2h
Ciambelline al vino rosso
1h
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min