Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 100 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
Impasto
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di zucchero
- 100 g di uova (circa 2 uova)
- 10 g di miele
- 170 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 arancia, la scorza grattugiata finemente
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 400 - 430 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 60 g di uova
- 460 g di panna (35% di grassi), fredda
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1436.8 kJ / 343.4 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 39.5 mg
Alternativní recepty
Castagnole (Cecamarini)
1 Std. 5 Min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Maritozzo romano
11h
Pesche dolci
2 Std.
Arancini di Carnevale
4 Std.
Panettone
6 Std. 30 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min