
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 100 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
Impasto
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di zucchero
- 100 g di uova (circa 2 uova)
- 10 g di miele
- 170 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 arancia la scorza grattugiata finemente
- 1 stecca di vaniglia i semini
- 400 - 430 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 60 g di uova
- 460 g di panna (35% di grassi) fredda
- zucchero a velo a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 343.4 kcal / 1436.8 kJ
- Protein
- 7.7 g
- Tuk
- 18.5 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Sodík
- 39.5 mg
Alternativní recepty
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Pizza di Pasqua
3hod.
Pan di Spagna panna e fragole
2hod.
Colomba
9hod.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4hod.
Panettone
6hod. 30min
Arancini di Carnevale
4hod.
Panpepato
25hod. 40min
Cornetti sfogliati (TM6)
9hod.
Maritozzo romano
11hod.
Pizzette rosse
4hod.
Castagnole (Cecamarini)
1hod. 5min