Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de comté, en cubes de 1 cm
- 30 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes émietté
- 100 g d'oignon, coupé en quatre (1 oignon env.)
- 1 pomme pelée, en dés
- 500 g de chair de potiron, en dés
- 30 g de persil frais, effeuillé
- 400 g d'eau
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 812 kJ / 196 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Velouté patate douce et orange
30 Min
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50 Min
Velouté de panais et pomme au curry
35 Min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 Min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 Min
Velouté de légumes verts au sarrasin
45 Min
Soupe de panais à la cannelle
45 Min
Soupe gratinée de butternut et oignon
35 Min
Soupe de potiron au morbier
45 Min
Soupe de potimarron aux épices
45 Min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Velouté de potiron à la cannelle
45 Min