Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 500 g betteraves, cuites et coupées en tronçons
- 100 g de concombre, coupé en rondelles
- 150 g de fromage blanc nature, 30% m.g.
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 g poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 glaçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 252 kJ / 60 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe froide pomme-betterave
30min
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho concombre et pomme
10min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2u.
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Velouté de concombre glacé
10min
Soupe froide au concombre
1u.
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Gaspacho de tomate
20min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Gaspacho de melon
10min