Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre
-
1000
g de petits pois frais
nebo 1000 g de petits pois surgelés - 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de crème fraîche
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème de chou-fleur
40 min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 min
Soupe de panais
35 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min
Crème de carotte
30 min
Crème de chou-fleur
30 min
Velouté de poivron rouge
35 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 min
Crème de lentilles corail
35 min