Zařízení & příslušenství
Braised Pork and Egg with Rice
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
Rice and Eggs
-
water1200 g
-
rice300 g
-
medium eggs4
Pork Sauce
-
onions quartered120 g
-
sesame oil20 g
-
pork mince broken in pieces400 g
-
soy sauce40 g
-
mirin40 g
-
sake40 g
-
dried bonito flakes (volitelně) (see tip)1 tsp
-
sugar2 tsp
-
fresh green peas cooked, for garnishing100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
35 g
Kalorie
2645 kJ /
632 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
69 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
new style asian
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Taiwanese three cup chicken
20min.
Braised pork belly
55min.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Pineapple Pork Ribs
1hod. 10min.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min.
Sweet and sour pork ribs
40min.
Steamed Pork Patty With Rice
25min.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Rice Wine Chicken
30min.