Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dipping Sauce
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp water
- ½ Tbsp brown rice vinegar
- ½ Tbsp sesame oil
- 1 spring onion, thinly sliced (5 mm)
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp toasted sesame seeds
- 1 pinch dried chilli flakes
Pajeon
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 90 g plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- ½ tsp fine sea salt
- 180 g water
- vegetable oil, for frying
- 10 spring onions, halved lengthways
- 250 g large, raw prawns
- 1 fresh red chilli, thinly sliced
- 2 large eggs, beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2568 kJ / 612 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Char Siu Pastries
6 Std. 10 Min
Chawanmushi
1 Std. 15 Min
Sukiyaki
55 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Mapo tofu
15min