Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)

Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)

3.9 73 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • water
    1200 g
  • chicken wings skin on
    500 g
  • potatoes cut in pieces (1-2 cm)
    100 g
  • onions quartered
    150 g
  • carrot cut in pieces (2 cm)
    1
  • celery stalk cut in pieces (2 cm)
    1
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • olive oil
    1 tsp
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • white rice
    100 g
  • medium egg
    1
  • lemon juice (approx. 1 lemon)
    40 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
    1 sprig

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 25 g
Kalorie 1783 kJ / 424 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...