Zařízení & příslušenství
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
water1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
potatoes cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
onions quartered150 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)1
-
celery stalk cut in pieces (2 cm)1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
olive oil1 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice100 g
-
medium egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
25 g
Kalorie
1783 kJ /
424 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Greek Feast
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1hod.
Octopus and Potato Salad
40min.
Beef Goulash Soup
1hod. 15min.
Caldeirada (Fish Stew)
45min.
Salmon Dill Muffins
45min.
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min.
Steamed potato frittata
1hod. 15min.
Chicken and Root Vegetable Stew
1hod.
Beef with Mushrooms
30min.
Chicken Noodle Soup
25min.
Janek's Chicken Soup
2hod.