
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g dried Puy lentils
- 2400 g water plus extra for soaking
- 100 g carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g spring onions cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g red peppers cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g green peppers cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g olive oil
- 4 tsp fine sea salt
-
4
tsp sweet paprika
nebo 4 tsp hot paprika -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste homemade - 300 g chorizo cut in slices (0.5 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste homemade
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 353 kcal / 1480 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 853 mg
Alternativní recepty
Chickpea Soup with Spinach
40min
Mushroom Risotto
30min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Octopus and Potato Salad
40min
Risotto with Parmesan
40min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Creamy Courgette Soup
25min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Spinach and Parmesan Soup
45min