Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g dried Puy lentils
- 2400 g water, plus extra for soaking
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g spring onions, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g green peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g olive oil
- 4 tsp fine sea salt
-
4
tsp sweet paprika
nebo 4 tsp hot paprika -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g chorizo, cut in slices (0.5 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 853 mg
Alternativní recepty
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Žádné hodnocení
Migas with Padrón Peppers
Žádné hodnocení
Salt Cod Gratin
50 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min