Zařízení & příslušenství
黃豆牛蒡排骨湯
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
水 (含川燙和烹煮用)2200 克
-
排骨 切塊(約4公分)500 克
-
薑 切片15 克
-
米酒10 克
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)100 克
-
牛蒡 去皮,切滾刀(約2公分)150 克
-
枸杞1 茶匙
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
32.6 g
Kalorie
2283.4 kJ /
486.4 kcal
Tuk
33.2 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
16.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
豆陣來吃飯
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan