黃豆牛蒡排骨湯

黃豆牛蒡排骨湯

4.5 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 15min.
4 人份

Suroviny

  • (含川燙和烹煮用)
    2200 克
  • 排骨 切塊(約4公分)
    500 克
  • 切片
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    100 克
  • 牛蒡 去皮,切滾刀(約2公分)
    150 克
  • 枸杞
    1 茶匙
  • 依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 32.6 g
Kalorie 2283.4 kJ / 486.4 kcal
Tuk 33.2 g
Vláknina 5.6 g
Sacharidy 16.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...