Zařízení & příslušenství
白果啤酒雞湯
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
薑 切片10 克
-
熟白果100 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),先以滾水川燙去血水400 克
-
啤酒200 克
-
水500 克
-
雪白菇 (白精靈菇)100 克
-
美極鮮味露1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.3 g
Kalorie
924.8 kJ /
221.2 kcal
Tuk
9.1 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘快煮餐
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan