Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble allo zafferano
- 80 g di farina tipo 00
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di zucchero di canna
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 bustina di zafferano in polvere
Mousse alla mandorla e miele
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di bevanda a base di mandorle
- 20 g di miele
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Gelatina all'arancia
- 250 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 20 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Terminare la preparazione
- 6 mandorle pelate
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 39.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflè ai due cioccolati
20 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 Min
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1 Std. 10 Min
Tiramisù crema di ricotta e mango
1 Std. 30 Min
Tortine al caffè e noci pecan
55min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12 godz.
Torta dacquoise al pistacchio
50 Min
Torta deliziosa di mandorle
9 godz.
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Give me more
10 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min