Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble allo zafferano
- 80 g di farina tipo 00
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di zucchero di canna
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 bustina di zafferano in polvere
Mousse alla mandorla e miele
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di bevanda a base di mandorle
- 20 g di miele
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Gelatina all'arancia
- 250 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 20 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Terminare la preparazione
- 6 mandorle pelate
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 39.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato al cardamomo e cioccolato bianco
10h 30min
Gelato al ginseng
10h 30min
Fagioli in agrodolce
35 min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50 min
Uova alla Benedict
45 min
Tiramisù al tè verde e cardamomo
2 Std. 10 Min
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2u. 20min
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30 min
Coniglio all'ananas e vaniglia
1 Std.
Nems
1 Std.
Salsa di cipolle rosse e mele
40 min