Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble allo zafferano
- 80 g di farina tipo 00
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di zucchero di canna
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 bustina di zafferano in polvere
Mousse alla mandorla e miele
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di bevanda a base di mandorle
- 20 g di miele
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Gelatina all'arancia
- 250 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 20 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Terminare la preparazione
- 6 mandorle pelate
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 39.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorbetto ai limoni con salsa ai frutti di bosco
15 Min
Mousse alla vaniglia con granella di pistacchi
45min
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4h
Colomba Piña Colada
1 Std. 30 Min
Croccante cocco e caffè
12h 40min
Tartufi al cioccolato bianco
50min
Crema al cocco
15 Min
Panna cotta kiwi e ciliegie
6h 40min
Bignè a sorpresa
2h
Torta cassetta di frutta
4h 40 min
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1 Std. 10 Min
Tiramisù alle noci e caramello salato
1 Std. 30 Min