Risotto mit Rucola und Gorgonzola

Risotto mit Rucola und Gorgonzola

3.9 223 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
1 Portion

Suroviny

  • Schalotte
    1
  • Olivenöl
    10 g
  • Risottoreis (z.B. Carnaroli oder Arborio, 12-15 Minuten Garzeit)
    100 g
  • Wasser
    250 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Schinkenwürfel
    20 g
  • Rucola grob gehackt, und etwas mehr zum Garnieren
    25 g
  • Gorgonzola zerbröckelt oder gewürfelt
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 19 g
Kalorie 2618 kJ / 625 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 79 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...