Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte
- 10 g Olivenöl
- 100 g Risottoreis (z.B. Carnaroli oder Arborio, 12-15 Minuten Garzeit)
- 250 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Schinkenwürfel
- 25 g Rucola, grob gehackt, und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Gorgonzola, zerbröckelt oder gewürfelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2618 kJ / 625 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 Min
Maronenrisotto
30min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Tomatenrisotto
50min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Risotto mit Birnen
55min
Steinpilz-Risotto
40min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 Min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min
Rucola-Risotto
35 Min