Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 10 g Butter
- 200 g Risottoreis
- 200 g Sekt, trocken
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Tomaten, in Scheiben (1 cm)
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (4 Stücke à 125 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Säuern des Fisches
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2115 kJ / 505 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 Min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1h
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 Min
Steinpilz-Risotto
40 dk
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35 Min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 dk
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min