Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 10 g Butter
- 200 g Risottoreis
- 200 g Sekt, trocken
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Tomaten, in Scheiben (1 cm)
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (4 Stücke à 125 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Säuern des Fisches
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2115 kJ / 505 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Zitronenrisotto
40 Min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Zitronen-Lachs-Pasta
1h
Erbsenpasta mit Garnelen
40 Min
Lachs-Linguine
30 Min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 Min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35 min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45 Min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min
Lachs mit Zucchinireis
45 Min