
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie ohne Stiele
- 2 Zwiebeln halbiert
- 10 g Olivenöl
- 10 g Butter
- 200 g Risottoreis
- 200 g Sekt trocken
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Tomaten in Scheiben (1 cm)
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (4 Stücke à 125 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Säuern des Fisches
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 505 kcal / 2115 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fisch-Pasta
40 dk
Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
35 dk
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1sa
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 dk
Weizen Risotto mit Champignons
35 dk
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 dk
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 dk
Lachs mit Zucchinireis
45 dk
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 dk
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 dk
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 dk
Lachs mit Zitronenrisotto
40 dk