Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Kochen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 3 EL Öl
- 600 g Pfifferlinge, geputzt
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- 5 Basilikumblätter, frisch
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 360 g Bandnudeln, kurz
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2493 kJ / 595 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle mit Pilzen
1h
Pfifferlinge in Speckrahm
55min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40 Min
Pilzsauce
35min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 Min
Linguine mit Zucchini-Carbonara
30 Min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10min
Linguine mit Garnelen
35min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35min