Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Kochen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 3 EL Öl
- 600 g Pfifferlinge, geputzt
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- 5 Basilikumblätter, frisch
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 360 g Bandnudeln, kurz
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2493 kJ / 595 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 min
Spaghetti mit Senfsauce und Lachs
20min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Lachs-Linguine
30 min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35 min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35 min
Pasta alla Putanesca
45 min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35 min