Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Birne (260 g), festes Fruchtfleisch, geviertelt, in Scheiben (5 mm)
- 125 g Ziegenkäserolle (Frischkäse), in Scheiben (1 cm)
- 3 EL Zitronensaft
- 1 Zweig Rosmarin, klein, abgezupft
- 40 g Walnusshälften
- 30 g Honig
- 30 g Olivenöl
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1h 30min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50min
Erdbeer-Avocado-Salat mit Hähnchen
40 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Panzanella mit Erdbeerdressing
35min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1 Std. 15 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45 min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40 min