Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Birne (260 g), festes Fruchtfleisch, geviertelt, in Scheiben (5 mm)
- 125 g Ziegenkäserolle (Frischkäse), in Scheiben (1 cm)
- 3 EL Zitronensaft
- 1 Zweig Rosmarin, klein, abgezupft
- 40 g Walnusshälften
- 30 g Honig
- 30 g Olivenöl
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicoréeschiffchen
25 Min
Pilz-Gnocchi mit Rehfilet und Kirsch-Rotkohl
2 Std.
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40 Min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Spargel-Mango-Salat
35 min
Pikante Gewürzäpfel
40 Min
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1hod. 30min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40 Min
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45 Min
Avocadosalat mit Cranberrys und Walnüssen
10 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40 Min