Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 EL Rosmarin, nach Geschmack
- 400 g rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 30 g Balsamico, dunkel
- 20 g Honig
- ½ TL Salz
- 50 g Kapern, eingelegt (optional)
- 4 Scheiben Ziegenweichkäse, z.B. Chèvre d'Or (à 80-100 g)
- 2 EL Öl zum Braten
- 100 g Feldsalat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1850 kJ / 442 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 Min
Pikante Gewürzäpfel
40 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 Std.
Sherry-Vinaigrette mit Erdbeer-Salat
25min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20 Min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Aioli light
5 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min
Aioli à la Axel Henkel
10min