Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1250 g Wasser
- 2 Knoblauchzehen
- 3 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 300 g kurze Nudeln (ca. 9 Minuten Garzeit)
- 200 g grüne Bohnen, quer halbiert
- 70 g Olivenöl
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale dünn abgeschält (2 cm), Saft ausgepresst
- 4 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
-
10
g Pinienkerne
nebo 10 g Mandelstifte - 40 g Basilikum, abgezupft
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Glas rote Paprika, geröstet (Abtropfgew. 210 g), abgetropft, in Stücken (3 cm)
- 80 g Rucola, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2385 kJ / 570 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1h 40min
Nudelsalat mediterran
1h 40min
Mariniertes Gemüse
4 Std.
Bruschetta mit Olivencreme
5min
Kartoffelsalat Ägäis
50min
Griechischer Bauernsalat
20min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 Min
Crostini mit Käse
20min
Spinat-Tomaten-Salat
20min
Erbsen-Nudel-Salat
2hod. 15min