Kompatibilní verze
New England clam chowder (Sopa de almejas de Nueva Inglaterra)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de almejas frescas
- 2 cucharadas de sal
- 150 g de cebolla en cuartos
- 650 g de agua
- 20 g de mantequilla
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 2 - 3 tallos de apio en rodajas finas
- 100 - 120 g de puerro en rodajas finas (solo la parte blanca)
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de patatas en dados de aprox. 1 cm
- 1 - 2 pellizcos de tomillo seco
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de leche
- 200 g de nata
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- crackers para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1218 kJ / 291 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 17.4 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1035.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta mediterránea de higos
1 Std. 30 Min
Porchetta al horno con salsa de ciruela
1 Std.
Costillas de cordero con aderezo de yogurt, menta y frambuesa
1 Std. 30 Min
Sal roja
5 Min
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2 Std. 20 Min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Sopa de camarón y hoja santa
25 Min
Tom yum
40min
Bisque de camarón
25 Min
Sopa de pollo y leche de coco (Tom kha kai) - Tailandia
45min
Crema de elote y estragón
1 Std.
Boeuf bourguignon (Julie & Julia)
2h 40min