Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g de pasta miso
- 40 g de mirin
-
35
g de sake
nebo 35 g de agua - 30 g de azúcar
- 1 ½ cdita de aceite de ajonjolí
- 2 pizca de sal
- agua, la necesaria para sumergir las bolsas
- 360 g de berenjena, en rebanadas (2 cm), luego corte en trozos (3 cm)
- 1600 g de agua (aprox.), asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco - 1 cda de ajonjolí tostado
- 1 cebolla cambray, en rebanadas diagonales
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 670 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada César
15min
Pesto de jitomate
10 Min
Coliflor tikka masala
30 Min
Poke bowl de arroz de coliflor
30 Min
Berenjenas al miso (Al vacío)
2h 45min
Sopa de berenjena asada
40 λεπτ.
Curry tailandés
40 λεπτ.
Pasta de curry tailandés
30 Min
Pesto rojo
10 Min
Sopa de cebada perla y hongos
50 Min
Ensalada César con chipotle
30 Min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55min