
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g de pasta miso
- 40 g de mirin
-
35
g de sake
nebo 35 g de agua - 30 g de azúcar
- 1 ½ cdita de aceite de ajonjolí
- 2 pizca de sal
- agua la necesaria para sumergir las bolsas
- 360 g de berenjena en rebanadas (2 cm), luego corte en trozos (3 cm)
- 1600 g de agua (aprox.), asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco - 1 cda de ajonjolí tostado
- 1 cebolla cambray en rebanadas diagonales
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 156 kcal / 654 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Sodík
- 670 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Setas shiitake caramelizadas
6hod. 40min
Coliflor tikka masala
30min
Ñoquis de coliflor con salsa de kiwi
45min
Rollos veganos de verano
35min
Panqué de matcha
1hod.
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16hod.
Salmón teriyaki Al vacío
1hod. 20min
Cassoulet de alubias con pesto de nuez en cocción lenta TM6
4hod. 30min
Pesto sin lácteos
5min
Baba ganoush
40min
Sashimi de betabel
15min
Costalito de brie
30min