Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g de pasta miso
- 40 g de mirin
-
35
g de sake
nebo 35 g de agua - 30 g de azúcar
- 1 ½ cdita de aceite de ajonjolí
- 2 pizca de sal
- agua, la necesaria para sumergir las bolsas
- 360 g de berenjena, en rebanadas (2 cm), luego corte en trozos (3 cm)
- 1600 g de agua (aprox.), asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
-
30
g jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco - 1 cda de ajonjolí tostado
- 1 cebolla cambray, en rebanadas diagonales
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 670 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de cebolla TM6
55 Min
Salmón teriyaki Al vacío
1 Std. 20 Min
Baba ganoush
40min
Sopa de berenjena asada
40min
Solomillo de atún marinado en miso
30 Min
Baba ganoush de calabaza
35min
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1 Std. 20 Min
Ejotes con tomillo Al vacío TM6
1 Std. 10 Min
Curry de espinaca y queso fresco
13h
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1 Std.
Arroz basmati
40min
Velouté de coliflor y queso cheddar
50 Min