Berenjenas con miso Al vacío

Berenjenas con miso Al vacío

3.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
4 porciones

Suroviny

  • 90 g de pasta miso
  • 40 g de mirin
  • 35 g de sake
    35 g de agua
  • 30 g de azúcar
  • 1 ½ cdita de aceite de ajonjolí
  • 2 pizca de sal
  • agua la necesaria para sumergir las bolsas
  • 360 g de berenjena en rebanadas (2 cm), luego corte en trozos (3 cm)
  • 1600 g de agua (aprox.), asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
  • 30 g jugo de limón recién exprimido
    30 g de vinagre blanco
  • 1 cda de ajonjolí tostado
  • 1 cebolla cambray en rebanadas diagonales

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 670 mg
Protein 4 g
Kalorie 654 kJ / 156 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...