Berenjenas con miso Al vacío

Berenjenas con miso Al vacío

3.0 2 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod. 45min
4 porciones

Suroviny

  • de pasta miso
    90 g
  • de mirin
    40 g
  • de sake
    35 g
    35 g de agua
  • de azúcar
    30 g
  • de aceite de ajonjolí
    1 ½ cdita
  • de sal
    2 pizca
  • agua la necesaria para sumergir las bolsas
  • de berenjena en rebanadas (2 cm), luego corte en trozos (3 cm)
    360 g
  • de agua (aprox.), asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas con agua
    1600 g
  • jugo de limón recién exprimido
    30 g
    30 g de vinagre blanco
  • de ajonjolí tostado
    1 cda
  • cebolla cambray en rebanadas diagonales
    1

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 156 kcal / 654 kJ
Protein 4 g
Tuk 6 g
Sacharidy 13 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sodík 670 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...