Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de arroz
- 600 g de col china, sin el centro, en trozos (5 cm)
- 3 cdas de sal
- agua, para remojar
- 200 g de zanahoria, en piezas (3 cm)
- 150 g de rábano chino (rábano daikon), en trozos
- 150 g de cebolla, en mitades
- 20 g de jengibre, fresco, en rebanadas (2 mm)
- 6 dientes de ajo, pelados
- 450 g de agua
- 50 g de azúcar morena
- 65 g de cebolla cambray, en piezas (aprox. 5 cm)
- 2 cdas de salsa de pescado
- 1 - 2 cdas hojuela de chile seco o chile coreano (ver tip)
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 146 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 21 g
- Sodík
- 3452 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 Min
Pasta de jitomate
2 Std. 40 Min
Ceviche de Coliflor (Black Diamond)
30 Min
Frijoles Maneados
20 Min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Kipe charola
1h 30min
Pan naan con coliflor especiada, crema queso feta y tahini de matcha
1 Std. 20 Min
Focaccia con romero y jitomates cherry
1h 30min
Jarabe de coco
15 Min
Focaccia con dátiles, tocino y queso de cabra
3 Std.
Chamoy
20 Min
Huevos a la cazuela
40 Min