![Sopa de garbanzo con mejillones picantes Sopa de garbanzo con mejillones picantes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/820be421-79a2-4710-8538-35fbcbb5d2c6/Derivates/29153359-a569-495f-9f0c-2b67d82163a0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de mejillones frescos limpios
- 3 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 2 dientes de ajo, pelados (volitelně)
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 20 g de aceite vegetal
- 400 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 1 cdita de sal
- 1 - 2 pizcas de paprika
- 450 g de agua
- 4 cdas de crema (min 30% de grasa), para decorar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 godz. 30 min
Pesto para ensaladas
Pas d’évaluation
Estofado picoso de berenjena
30min
Sopa Húngara de hongos
30min
Crema de champiñones
20 dk
Sopa de coliflor y garbanzos
50 Min
Sopa de almendras y azafrán
30min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1 Std.
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 Min
Crema de brócoli
45 Min
Risotto con poro y limón
25 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min