Kompatibilní verze
Crujientes de carrillera ibérica al vino tinto con dátiles
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 dientes de ajo
- 200 g de cebolla en cuartos
- 150 g de cebolla roja en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de carrilleras de cerdo ibérico
- 150 g de vino tinto
- 1 pastilla de caldo de carne
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 200 g de zanahoria en rodajas finas
- 10 dátiles sin hueso cortados por la mitad
- 1 cucharadita de sal
- 12 láminas de masa filo (de aprox. 28x40 cm)
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 613 kJ / 147 kcal
- Protein
- 6.19 g
- Sacharidy
- 4.41 g
- Tuk
- 11.58 g
- Vláknina
- 0.71 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Samosas de pollo - India
2h 20min
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min
Rulos de salmón
1h 35min
Crujientes de queso brie con arándanos
50min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1ωρ. 10 λεπτ.
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1 godz. 5 min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15 min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 godz. 5 min
Solomillo Wellington
2 Std.
Canelones de carrilleras con setas
2 Std.
Salmorejo
10 Min
Emulsión de patata con pulpo
50min