Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bogavante fresco
- 200 g de puerro en trozos
- 75 g de aceite de oliva
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de cebolla en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de pimentón
- 30 g de arroz de grano redondo
- 30 g de brandy
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 - 2 cucharaditas de crocanti de almendra
- 1 - 2 cucharaditas de piel de lima rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1284 kJ / 308 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de gambones
45min
Crema con rape y gambas
30min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1h 10min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Pappardelle con bogavante
1h
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45min
Crema de cangrejo
35min
Texturas de gin-tonic
10h 40min
Crema de ahumados con sombrero de hojaldre
50min
Vichyssoise de espárragos
30min