Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de perejil fresco
- 250 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado, escurrido
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de condimento de chile en polvo
- 1000 g de leche
- 120 g de harina
- 50 g de mantequilla salada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1435.1 kJ / 343.3 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Pudin de bacalao
2h 30min
Bacalao al horno con brócoli
1 godz. 30 min
Menú: Crema de calabacín y verduras. Gratinado de bacalao y patatas paja
1h
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Brazo de bacalao
1 godz. 30 min
Bacalao espiritual
45 min
Pastel de salmón
2 godz. 20 min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 min