Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La marinade
- 2 c. à café de paprika
- 30 g d'huile d'olive
- 800 g de filet de bœuf, détaillé en dés (1 cm env.)
La sauce Stroganov
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de paprika
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à café de farine de blé
- 2 c. à café de fond de veau déshydraté
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1371.7 kJ / 329 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Goulasch
50min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min
Chili con carne
1h 50min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Stifado de bœuf
1 godz. 30 min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4h
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30min
Bœuf aux cacahuètes
25min