Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de lapin, désossé et détaillé en dés (1 lapin env.)
- 600 g de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- le zeste d'un citron jaune, non traité
- 8 brins de persil plat frais, équeutés
- 5 brins de cerfeuil, équeutés
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 15 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 2 feuilles de laurier frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 579 kJ / 139 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté de campagne
48h
Pâté de lapin
2sa 35 dk
Rillettes de lapin
12h
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté périgourdin
48h
Rillettes de poulet
6u.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50 min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Sauce gribiche
15min
Rognons de veau sauce madère
20min