
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de viande de lapin, en morceaux (1 lapin env.)
- 600 g de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 40 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 8 brins de persil plat frais équeutés
- 5 brins de cerfeuil frais équeutés
- 2 branches de thym frais effeuillées
- 15 g de sel à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 2 feuilles de laurier frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 139 kcal / 579 kJ
- Protein
- 11.6 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté de lapin
2hod. 35min
Pâté de Pâques
2hod.
Terrine de canard
24hod.
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24hod.
Terrine de campagne
25hod. 15min
Foie gras de canard
72hod.
Terrine de campagne
4hod. 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Terrine de volaille pistache-citron
24hod.
Pâté en croûte
7hod. 45min
Pâté en croûte à la châtaigne
13hod. 30min
Terrine bressane
24hod.