Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de lapin, désossé et détaillé en dés (1 lapin env.)
- 600 g de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- le zeste d'un citron jaune, non traité
- 8 brins de persil plat frais, équeutés
- 5 brins de cerfeuil, équeutés
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 15 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 2 feuilles de laurier frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 579 kJ / 139 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine bressane
24h
Terrine de campagne
4h 30min
Rillettes de lapin
12 Std.
Terrine de canard
24h
Pâté périgourdin
48 Std.
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Sauce gribiche
15min
Pâté de lapin
2h 35 min
Pâté de campagne
48 Std.
Sauce périgourdine
35 Min
Rognons de veau sauce madère
20min