
Zařízení & příslušenství
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Příprava 15min
Celkový 50hod. 15min
8 porcí
Suroviny
-
pohanky60 gramů
-
vody na namáčení100 gramů
-
hlízy fenyklu očištěné a na čtvrtky300 gramů
-
mrkve na kusy (4 cm)200 gramů
-
řapíkatý celer na kusy (4 cm)1
-
jablko např. Granny Smith, bez jádřince, na čtvrtky1
-
citrónové šťávy2 polévkové lžíce
-
jarní cibulky . na kusy (4 cm)2
-
extra panenského olivového oleje2 polévkové lžíce
-
koření sumak (škumpa koželužská)2 čajové lžičky
-
čerstvé plocholisté petrželky pouze lístky2 - 5 snítek
-
čerstvého koriandru pouze lístky2 snítky
-
mátových listů, čerstvých2 snítky
-
soli2 špetky
-
mletého černého pepře1 špetka
-
mandlí čtvrcených20 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
111 kcal /
467 kJ
Protein
2.2 g
Tuk
6.3 g
Sacharidy
9.9 g
Vláknina
3.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pohanka
10 recept
Česká republika
Česká republika