Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou

Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou

Žádné hodnocení
Příprava 15min
Celkový 50hod. 15min
8 porcí

Suroviny

  • pohanky
    60 gramů
  • vody na namáčení
    100 gramů
  • hlízy fenyklu očištěné a na čtvrtky
    300 gramů
  • mrkve na kusy (4 cm)
    200 gramů
  • řapíkatý celer na kusy (4 cm)
    1
  • jablko např. Granny Smith, bez jádřince, na čtvrtky
    1
  • citrónové šťávy
    2 polévkové lžíce
  • jarní cibulky . na kusy (4 cm)
    2
  • extra panenského olivového oleje
    2 polévkové lžíce
  • koření sumak (škumpa koželužská)
    2 čajové lžičky
  • čerstvé plocholisté petrželky pouze lístky
    2 - 5 snítek
  • čerstvého koriandru pouze lístky
    2 snítky
  • mátových listů, čerstvých
    2 snítky
  • soli
    2 špetky
  • mletého černého pepře
    1 špetka
  • mandlí čtvrcených
    20 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 111 kcal / 467 kJ
Protein 2.2 g
Tuk 6.3 g
Sacharidy 9.9 g
Vláknina 3.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...