Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou

Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50hod. 15min.
8 porcí

Suroviny

  • 60 gramů pohanky
  • 100 gramů vody na namáčení
  • 300 gramů hlízy fenyklu očištěné a na čtvrtky
  • 200 gramů mrkve na kusy (4 cm)
  • 1 řapíkatý celer na kusy (4 cm)
  • 1 jablko např. Granny Smith, bez jádřince, na čtvrtky
  • 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
  • 2 jarní cibulky . na kusy (4 cm)
  • 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
  • 2 čajové lžičky koření sumak (škumpa koželužská)
  • 2 - 5 snítek čerstvé plocholisté petrželky pouze lístky
  • 2 snítky čerstvého koriandru pouze lístky
  • 2 snítky mátových listů, čerstvých
  • 2 špetky soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 20 gramů mandlí čtvrcených

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 2.2 g
Kalorie 467 kJ / 111 kcal
Tuk 6.3 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 9.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...