Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
TM5 TM6

Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 60 gramů pohanky
  • 100 gramů vody, na namáčení
  • 300 gramů hlízy fenyklu, očištěné a na čtvrtky
  • 200 gramů mrkve, na kusy (4 cm)
  • 1 řapíkatý celer, na kusy (4 cm)
  • 1 jablko, např. Granny Smith, bez jádřince, na čtvrtky
  • 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
  • 2 jarní cibulky . na kusy (4 cm)
  • 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
  • 2 čajové lžičky koření sumak (škumpa koželužská)
  • 2 - 5 snítek čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
  • 2 snítky čerstvého koriandru, pouze lístky
  • 2 snítky mátových listů, čerstvých
  • 2 špetky soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 20 gramů mandlí, čtvrcených

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
467 kJ / 111 kcal
Protein
2.2 g
Sacharidy
9.9 g
Tuk
6.3 g
Vláknina
3.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty