Zařízení & příslušenství
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Příprava 15min.
Celkový 50hod. 15min.
8 porcí
Suroviny
-
60 gramů pohanky
-
100 gramů vody na namáčení
-
300 gramů hlízy fenyklu očištěné a na čtvrtky
-
200 gramů mrkve na kusy (4 cm)
-
1 řapíkatý celer na kusy (4 cm)
-
1 jablko např. Granny Smith, bez jádřince, na čtvrtky
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
2 jarní cibulky . na kusy (4 cm)
-
2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
-
2 čajové lžičky koření sumak (škumpa koželužská)
-
2 - 5 snítek čerstvé plocholisté petrželky pouze lístky
-
2 snítky čerstvého koriandru pouze lístky
-
2 snítky mátových listů, čerstvých
-
2 špetky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
20 gramů mandlí čtvrcených
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2.2 g
Kalorie
467 kJ /
111 kcal
Tuk
6.3 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
9.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pohanka
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 min
Krůtí kuličky se špenátem
40 min
Směs divokého koření
10 min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1 h 10 min
Salát z divoké rýže s tuňákem
50 min
Okurková raita s mátou
25 min
Sýrová terina s brokolicí a čerstvým špenátem
4 h 45 min
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45 min
Fazolové pyré
15 min
Jehněčí s cizrnou
1 h 5 min
Hovězí kuličky se salsicciou
40 min
Zelný salát s bylinkami
10 min