Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
-
2
ramitas de menta fresca (solo las hojas)
nebo 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) - 50 g de aceite de oliva
- 800 g de carne picada de cordero
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 60 g de pan rallado
- 1 cucharadita de orégano seco
- 2 - 3 cucharadas de harina de trigo (para rebozar)
- 100 - 200 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1164 kJ / 277 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con batatas al curry
30 min
Tortitas de habas de soja (Bindaetteok Jeon) - Corea
8 Std. 30 Min
Hamburguesas de steak tartar para dos
10 Min
Curry de pollo con espinacas
1 Std.
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1 Std.
Entraña con judías rojas y queso feta al limón
30 min
Dip coreano con manzana (Sagwa-ssamjang) - Corea
10 Min
Pierna de cordero rellena con puré de patata
3h 15 min
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1 Std.
Cuscús con pollo, cordero y salchichas especiadas
1h 10 min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30 min
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45 min