Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
-
2
ramitas de menta fresca (solo las hojas)
nebo 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) - 50 g de aceite de oliva
- 800 g de carne picada de cordero
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 60 g de pan rallado
- 1 cucharadita de orégano seco
- 2 - 3 cucharadas de harina de trigo (para rebozar)
- 100 - 200 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1164 kJ / 277 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón tikka con arroz basmati - India
25min
Bocadillo turco de caballa (balik ekmek)
3 Std. 40 Min
Causa limeña
1h 10min
Brochetas de ternera marinadas (Satay) - Indonesia
2h 30min
Shabu shabu (fondue japonesa)
30 min
Pastel de lentejas
6 godz.
Pato a las cinco especias con champiñones, verduras orientales y arroz
1h 5min
Sopa picante de coco y langostinos
30 min
Pan marroquí de cúrcuma relleno de ternera
2 Std. 40 Min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Curry indio de rape
30 min
Cerdo thai con arroz y tirabeques
40 min