Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g frischer Meerrettich, in Stücken (1 cm)
- 125 g Forellenfilet, geräuchert
- 200 g Ricotta
- 20 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 300 g Rote Bete, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Rotkohl, in Stücken (3 cm)
- 25 g Butter, weich
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Johannisbeer-Gelee
-
1
Shiso-Kresse-Beet
nebo 1 Kresse-Beet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Suppe
40 min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 min
Süßkartoffel-Fenchel-Creme-Suppe
35 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Mangoldcremesuppe
30 min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1sa 10 dk
Grüne Salatsuppe
40 min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 min