Kompatibilní verze
Galets rellenos gratinados en salsa de almendras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 100 g de almendras tostadas sin sal
- 100 g de cebolla
- 250 g de champiñones marrones en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 600 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso, en trozos de 3 cm
- 50 g de vino blanco
- 1 manzana (sin piel ni semillas) en trozos de 1 cm
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 trufa negra en su jugo rallada
Salsa de almendra
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de nata
- 4 - 6 pellizcos de sal
- 500 g de galets
- 1 trufa negra en su jugo rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2906 kJ / 695 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 42.8 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 790.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macarrones con salsa de setas
20 min
Risotto al parmesano
35 Min
Arroz con setas de temporada, pato y trufa
30 Min
Crema de calabaza con raviolis
35 Min
Sopa de galets rellenos de foie
1h 45 min.
Ñoquis con Camembert y uvas
1 Std. 10 Min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 Min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Fideos al corinto estilo bereber
1 Std. 30 Min
Tallarines con salsa de setas y ajo negro
20 min
Canelones de ave Rossini
1 Std. 40 Min
Risotto con boletus
30 Min