Kompatibilní verze
Galets rellenos gratinados en salsa de almendras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 100 g de almendras tostadas sin sal
- 100 g de cebolla
- 250 g de champiñones marrones en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 600 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso, en trozos de 3 cm
- 50 g de vino blanco
- 1 manzana (sin piel ni semillas) en trozos de 1 cm
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 trufa negra en su jugo rallada
Salsa de almendra
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de nata
- 4 - 6 pellizcos de sal
- 500 g de galets
- 1 trufa negra en su jugo rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2906 kJ / 695 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 42.8 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 790.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de puerros con queso cheddar gratinado
50 min
Fideos con costilla y salchichas
50 min
Tosta toscana con sardinas
20min
Entrecots marinados con salsa de frutos rojos y ensalada
4 Std. 30 Min
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1h 10 min
Berberechos al cava
25 min
Fideos al corinto estilo bereber
1h 30min
Canelones de carrilleras con setas
2h
Mac and Cheese picante con salchichas
1h
Ñoquis con Camembert y uvas
1h 10 min
Canelones con ceps al foie
2u. 50min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min