Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Milhojas
- 2 solomillos de cerdo ibérico, abiertos como un filete
- 100 g de jamón ibérico en lonchas finas
- 150 g de jamón cocido
- 150 g de queso en lonchas
- 150 g de ciruelas pasas sin hueso
- 200 g de beicon ahumado en lonchas
- 2 batatas peladas, en rodajas de 1 cm
- 600 g de agua
Salsa de membrillo
- 350 g de cebolla en cuartos
- 50 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de nata (18% materia grasa)
- 200 g de dulce de membrillo en trozos
- 150 g de champiñones frescos laminados
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2926 kJ / 700 kcal
- Protein
- 53.2 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 40.7 g
- Nasycený tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 9.1 g
- Sodík
- 1758.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté de quesos
15min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45min
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1u.
Langostinos dos salsas
30 min
Bola de queso crema con granada
30 min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 godz. 15 min
Paté de jamón y salmón ahumado
4 Std. 10 Min
Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
20min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10 Min
Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)
40min
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1h 45min