Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de nata
- 3 dientes de ajo
- 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas) en trozos
- 4 calabacines redondos
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 400 g agua
- 4 cucharadas de pan rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2017 kJ / 486 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1111 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1h
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Coliflor con bechamel
55min
Alcachofas marinadas con gulas y fresas
8h 45min
Pastel de verduras y queso fresco
3h 40min
Merluza a la koskera
45min
Rape en salsa de almendras
30min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min
Canelones de espinacas con piñones y pasas
1h 30min