Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de nata
- 3 dientes de ajo
- 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas) en trozos
- 4 calabacines redondos
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 400 g agua
- 4 cucharadas de pan rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2017 kJ / 486 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1111 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de verduras y queso fresco
3 Std. 40 Min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2 Std. 10 Min
Alcachofas con champiñones y beicon
50 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Crema de mascarpone, paté de berenjena y confitura de tomate
1h 30min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 Std.
Albóndigas de sepia y jamón
1 Std.
Rape al oporto
50 min
Lasaña de verduras al vapor XXL
50 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min